Gå på valpkurs i Uppsala

Om du vill gå på valpkurs i Uppsala kanske du tror att du behöver ha en liten valp? Ja, det är ju lämpligt om du vill tillgodogöra dig kursen på ett bra sätt. Att leda och leka med sin valp är fint.

Det är en fin upplevelse att gå på valpkurs. Du och din lilla valp kommer få fin kontakt och du får alla verktyg du behöver för att få valpen att uppföra sig som du vill. Inte med tvång på något sätt, utan mer med uppmuntran och belöningar. Det är viktigt att din valp får rätt sorts aktivitet och att den även har en möjlighet att vila sig ordentligt. Utan återhämtning kan den bli stressad och börja uppföra sig på ett olämpligt sätt. Det är trots allt viktigt att valpen vet exakt när det är läge att lyda och när det är fritt fram att leka och busa.

Ge din valp det bästa du kan – gå en valpkurs

Alla valpägare vill såklart vara sitt bästa jag ihop med det lilla knytet. Men det är svårt att vara konsekvent när de där bedårande ögonen tittar så bedjande på dig. Då gäller det att du redan innan har bestämt dig för hur du vill att er relation ska vara. Faller du för den lilla bedjande blicken gång på gång kan det göra mer skada än nytta i ert förhållande. Då kan det vara näst intill omöjligt att rätta till och få ordning på allt efteråt. Boka därför en valpkurs så fort som möjligt. Läs mer om valpkurs på denna webbsida: https://www.valpkursuppsala.se/

Publicerat den
Kategoriserat som Kurs